Материнське серце

Серце материнське спокою не знає,
Кров’ю обливається, щимить та болить,
Щирою лбов’ю від біди вкриває,
В ночі для дитини лігтарем горить.

Вимолить у Бога щастя для родини,
Щоб в житті додав, ще хочаби мить
І рахує тяжкі роздумів хвилини
Біду відчуває ,мліє та не спить.

Завжди за для втіхи серденько відкриє,
Розум нагодує мудрісттю життя.
Полум’ям любові душу нам  зігріє
Та надасть наснаги нам до завзяття.
Сосєдка О.Д.                13.05.2016р.


Рецензии