Ще съм наистина щастлив

С неизползвана нежност си пълна
като стомна със кипнало вино...
Когато със страст те прегърна -
в кръвта ни ще плисне адриналина.

Ще трептят сърцата ни от радост.
При всяка дълго чакана среща
ще изпитваме къпинената сладост
на целувките, като вулкан горещи...

Ослепителен и мощен мега взрив
чак далечната вселена ще разтърси.
Аз ще съм наистина щастлив!
Като при своето възкръсване...

05.09.2013 г.
Из сборника с любовна лирика
"От първо лице", София, 2015 г.


Рецензии