Не клич

Не клич, я більше не прийду
Втомилося горіти болем серце
Я тінню наче спогад відійду
До тебе воно більше не озветься

Не клич, розлука пильно дише
Холодом образ та самотою
Прислухайся як нині вітер свище
Змучена душа ридає німотою

А що вже плакати…не склалось
Не судилось бути разом нам
У почуттях своїх одна зосталась
Відкрию все що маю своїм снам

Не клич, я більше не прийду
Дороги щастя просто вже немає
Спогадом твоїм востаннє відійду
Так боляче сльоза мене проймає….
13.05.2016
Олена Шабанова


Рецензии