Кричалки до матчу чу метал ст - динамо субота 14

Кричалки до матчу ЧУ «Металіст» - «Динамо» –  СУБОТА  (14.05.2016), початок о 19:30


Автор:
Сьогодні в завершальнім матчі…
Не знаєм, кому ж дійсно важче?
«Динамо» - золото здобУло!
Кричіть усі! Щоб вас почули!

Фани «М»:
Кричить усе славетне місто
В підтримку клубу «Металіста»!
Нехай сьогодні переможем…
Бо дуже хочемо! .. І можем!

Фани «Д»:
Ми дубль із золотом зробили…
Бо … чемпіонство лише миле!
Тай граємо не так погано.
Як «із металу» харків’яни!

Фани «М»:
Ми скрутимо сьогодні дулі
Серьжці-тренєру, й Раулю!
Вони такі обидва … в доску.
Ребров … до того ж … має … соску!

Примітка:
Вважається, що тренер «Динамо» не Ребров, а Рауль! ;)))

Фани «Д»:
У вас – і тренера немає…
І так, як хочуть … усі грають!
Хоча ви в формі жовто-синій…
Та ви – останні вУкраїні!

Фани «М»:
У Львові хлопці «блідолиці»…
Отримали по … хитрій пиці!
«Кроти» вам 3 голи вкатали…
Й «Бревноленку» ще й «наваляли»!

Примітка:
- «Кроти» – «Шахтар»,
- «Бревноленко» - у фанів Андрій Ярмоленко,
- «блідолиці» - у фанів так звуть гравців «Динамо»

Фани «Д»:
Чия б кричалка щос кричала?
А ваща б … трохи б помовчала!
Ви без грошей – немов бомжари…
І звикли програвать … «на шару»!

Фани «М»:
Гравців команди «суперклубу»…
Порівнюють завжди із … дубом!
Тверді і дуже деев’яні…
Усі у вас хлоп’ята знані!

Примітка:
«Суперклуб» - іронічна назва «Динамо» серед фанів 


Фани «Д»:
Вас так «відшкварить» клуб «Динамо»,
Що ви вдягніть скоріш панами!
І можете всі плакать … хором,
Бо нам дивитись на вас … сором!


Фани «М»:
Здобудемо у матчі славу,..
Бо обіграємо «дірявих»!
Дамо киянам ми «по пиці»…
У першій дорогій столиц!

Примітка:
«Діряві» - по фанатски гравці «Динамо»


Фани «Д»:
Не будем бити «по сусалам»
Отим, що … проти нас кричали!
Хоча усіми і ВанДами…
І вболіваєм за «Динамо»!

Автор:
Кричимо, щоб оце кричання
Не стало в Харкові … останнім!
Ліцензії немає й досі…
Бо хлоцці «голі» й «майже босі»!


Рецензии