Бярозавы поччарк...

     ПіШУ ,
      ПРЫРОДА - ПОСТАТЬ ЗГРАБНАЯ,
        у скроні дзьмуе -
            вЕЦЕР ЗАВАДАР,
               НА СЭРЦЫ ВЕЧНАЕ ЯДВАБНАЕ...
                У ПОКАЦЕ НАДЗЁНЫХ МАР....

               
                БЯРОЗАВЫМ ХІСТАННЕМ,
            зВЫШАННЫМ,               
    и СМАГАЙ РАДНІКОЎ,
                кАЛОСCЕМ ВЕТРА ЗНIШЧАНЫМ...
                и РЭШТАЙ ПЭЎНЫХ СЛОЎ...


                тРЫМЦІ ЖА,
                ШЧАСЦЕ-ВЕТНАЕ,
                я НАПІШУ ТАБЕ,
                бЯРОЗАВЫМ ЧАРОЎНАМ ПОЧЧАРКАМ
                Ў ЦІШЫНЕ...
               
               

               

               
       


Рецензии