Порада

Стояти на свому.
Не бігати.
Жити.
У кроках на захід не бачити схід.
Вертатись додому,
щоб знову світити,
знайшовши свій слід.
І бігати босим...
І сонце смалити
у тих цигарках, що віддав Амстердам.
І бачити досі,
що першим - не жити...
як другі - не там.


Рецензии