ЦЯ В ЙНА

Бачу уві сні пусту дорогу,
а в кінці її-ХРИСТА розп'яття,
мабуть завинив світ перед БОГОМ
і стоїть тяжке тавро прокляття.

На душі тривога,біль і смуток,
вбили не одного батька й сина,
і хоч багато в світі різних чуток,
та йде війна на рідній Україні.

Скрізь розруха,у людей нещастя
гатять гради і навколо всюди,
в Маріуполі,в Пісках і в Щасті,
щогодини гинуть мирні люди.

Це-політиків війна гібридна,
і зовсім - це ніяке не АТО,
ні кінця,ні краю їй не видно
відповість колись за це,- і хто?


Рецензии