Залишай

Ти ж не зламалась. Турбуватися не треба.
Проси його не думать, що життя - обман.
Йому на пам'ять ти залишиш своє небо,
І ту весну, де він розлив в'язкий туман.
Не намагатимешся зовсім зрозуміти
Все те, що з вами відбулося у той час.
Ти перестанеш надсилать йому привіти,
Щоб він не думав про надії чи про "вас".
Навмисне все забути не старайся,
Бо з задоволенням довірилась колись.
Про нього згадуй, мовчки посміхайся,
І про своє майбутнє щастя помолись.
6-13.05.2016


Рецензии