нiчого

Насниться вночі чи проб’ється із сонцем
Не втомлена бабця сварливого бога
Залишить тобі величезне «нічого»
Твій час перетовчений в вічній толоці
І вже не жахає Пандорина скриня
Федорине горе мабуть вже останнє
Тоді і вертається пам'ять людині
А з нею душа і нарешті бажання


Рецензии
Це просто чудово.

Дуже дякую.

Амале

Амале   13.05.2016 09:50     Заявить о нарушении
завжди будь ласка)
особливо для Вас!

Канан   13.05.2016 18:42   Заявить о нарушении