Неймов рно схож

Вони так неймовірно схожі,
Немов ті дві краплинки у росі.
В бажаннях у співзвучності супружі,
Що можна, сплутати його то чи її …

Вони, так полюбляють разом зранку,
Прислухатись… як тьохкотять пташки.
Та в суперечці лагідно довести,
Це солов’їний спів чи може ні …

Їм так подобається разом у коханні,
Оздоблювати спільні ночі й дні.
Та рум’яніти в час душі єднання,
Квітковим садом сподівань рости.

Забарвлені в строкатім небі,
Приваблюють всі мрії майбуття.
Вони так дивно чарівливо схожі,
Хтозна-відколи, спільна в них Душа.


Рецензии