Вольным СМИ

Промову маємо до СМІ:
Ви справді  вільні, голосні!
Ви вільну маєте нагоду
Сказати правду всю народу!

Давати вільні  Ви поради,
Сказати правду  і  до влади!
Так, винен  Янукович-пан:
Він теж підтримував обман!
Безмірно набував карман!
Створив він свій у владі клан,
Затримав  у  Європу план!

Демократичну дав свободу
Бандерівщині  і  народу,
А комуністам відказав –
Хід референдуму не дав!

І  у тому свободи  полі
Честь опинилася в неволі!
Там розрослися будяки -
Він не прополював рядки!

Народ тож наш в Європу хоче,
І  СМІ  повірив він охоче,
Вже котрий місяць день від дню
Ми слухаєм у СМІ брехню!

СМІ  день у день нам все брехали,
Брехні  потроху добавляли,
Потроху правду викривляли,
Бо власні  інтереси мали!
За правду хто ж заплатить гроші?
А наші  СМІ – тож всі  хороші!
Давали консультанти з Штатів
Поради зрадницьких дебатів!

Та коли прийняли закони,
Щоб дати тій брехні препони,
До тих законів – це не жарт –
Шалений враз зчинився гвалт!

Пройшов на то в народі  ропіт:
Давно працюють у Європі
Такі ж бо правові закони,
Брехні там ставлять перепони!

До депутатів-тугодумів
Дійшло, коли вже півень клюнув!
Занадто, панове, запізно –
Глядіть – майдан реве вже грізно!

Щоб не росли в нас будяки,
Та не крутили навпаки
Демократичні  всі  закони,
Брехні поставити кордони –

Потрібно ті  закони в Раді,
Коли ПР була при владі,
Не скоїть щоб народу рану –
Прийнять задовго до майдану!

Тож  СМІ  ми змушені сказати:
Вже досить, годі Вам брехати!
Не маєте моралі права
Перевертати факт з екрана


Рецензии