Народне обурення

Події  звісні  на майдані –
Як сон у тяжкому дурмані
Нас у напруженні тримали,
Спокійно спати не давали!

Яке творилось там безладдя,
 Та  агресивності  багаття!
Здоровий глузд, що жив віки
 Перевернули  навпаки!

Нам пропонують ті права?
Та  в нас твереза голова:
Ми власну думку, погляд маєм
Тих пропозицій – не приймаєм!

Нема до лідерів тих  віри,
І  владі  тій нема  довіри,
Що на очах всього народу
Державну  зрадила угоду!

А де ж гарантія гарантів?
Тих політичних спекулянтів,
Почесних МІС країн Європи?
Чи їхні  підписи – до ….?

Ми бачили – ті дії згубні,
Їх пропозиції – підступні,
Тож плани ті нам вже понятні,
Нам ті умови – неприйнятні!

Коли ми мирно працювали –
Майданники бешкетували.
З позицій європейських права –
На власну думку маєм право!


Рецензии