Спомен

На детството ми светлината,
зелена и сребристо-синя,
прозвънва с песничка позната
и стопля дните в моите зими...

На люлка детството ми мина,
от обич нежна залюляна;
сред ягоди и сред малини,
под сянката на листна пяна.

На мама,баба,дядо мили
ръцете с обич аз целувам;
за тримата със сетни сили
ще моля Бог да ги милува.


Рецензии