Курс - ЕС

  Курс  України  - на  ЄС!
Ми, звісно, за! Хто ж буде проти?
ЄС  -  цивільності  прогрес,
До  Заходу  культури дотик!

В  ЄС  умови всі  свої
Схвалить негайно вимагали.
Прорахував умови  ті –
Міністри підпис їх відклали.

Студенти втім передові
На площі «за» галасували!
Бажання висловив свої,
Угод тих, звісно, не читали.

ЄС  щоб  рівня  досягти –
Замало  нам  галасувати.
Тугіше  пояс  затягти,
Потрібно ще попрацювати!

Почув від президента «ні»
Зібрав майдан обури ропіт…
Тож необхідні  взагалі –
(чому негайності той клопіт?)
ЄС  -  українській  землі,
Чи  Україна  -  всій  Європі? 

                01.2014р


Рецензии