Свобода слова

      
В днях перших на початку січня
З екрана слухав важну річ я:
«Свобода слова в нас безпечна,
  Гарантія  їй – безперечна!»

Промову слухав я уважно.
Вважаю – тема дуже важна!
В відповідальний наш момент
Нам  гарантує  президент!

Свобода слова – без обмежень!
І не за ким ніхто не стежить.
І  демократія  віднині
Панує в нашій  Україні!

Те право я теж можу мати
Про стан наш дещо розказати…

                11.01.15р


Рецензии