Ми не ц ну м...

Ми не цінуєм те, що маєм
Лише тоді, коли втрачаєм
Тоді лиш можемо збагнути-
Життя назад не повернути

Не вернеш молодість і силу,
Здоровя й ту пору щасливу,
Коли надієшся й кохаєш,
Від щастя сльози не ховаєш

Ніколи нам не повернути
Ніколи, звісно, не забути
Близьких і рідних, що спочили,
Що нас навіки залишили

Не завжди ми їх цінували,
Увагу й ласку приділяли
Дарма себе тепер картати-
З землі людину не підняти

Давайте ж в мирі й дружбі жити,
Творить добро, людей любити
Ми не цінуєм те, що маєм,
А лиш тоді, коли втрачаєм


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.