Менi тебе не вистача

Менi тебе не вистачає.
Де тi новини про життя.
Де сон з твоiх лодонь плутає,
Нема, нема...нiде нема...

Плутаю, вулицей, дворами,
Нi де нема, як не питать.
У грудях бiль, не має мами...
I вже нiколи, не вшукать.


Рецензии