люблю життя

До божевілля закохана, закохана в життя!
Любю і дихати, і мріяти, і вірити у майбуття,
А ще, так хочу бачити, що люди навкруги
Щасливі і привітні, і чисті в них думки…
 
А ще я люблю слухати пташиний в лісі спів,
І хочу, щоб у світі щастя кожен зустрів;
І щоб збувались мрії і мир був на Землі,
Щоб не боялись спати й чекали мирні дні.

Щоб рідні: батько з сином, і мати, і донька,
Повагу мали вдома, і на життя стежках…
А щоб усе збулося, про що пишу вірші,
То треба лад наводить спершу в своїй душі,

Очистити всі думи, розвіяти печаль,
А потім світ-за-очі відправитись у даль,
Щоб іскорку любові і доброти примножить,
І віднайти у світі тих, хто ще мріять може.


Рецензии