19 февраля - первое чудо Иоанна Кронштадтского

Today on the 19 February,
At the age: 38 years old.
John of Kronstadt made the first miracle
With the young sick boy Kostylev.

Today I opened the article
Just randomly in Internet -
And I've learned it. Isn't that a wonder?
Hello from the sky! Today!

***
19 февраля,
Иоанну лет - 38.
в первый раз от одра болезни поднял
он мальчика Костылева.

В этот день открыла статью
случайно так в Интернете -
и о чуде узнала об этом.
Это - как Приветствие с неба!


Рецензии