Економте воду, приймайте душ разом

Шум води
після звуку відкритого крану.
Лиш вони
і для цього не пізно й не рано.

Дві душі
оголили свої таємниці.
На межі
лиш долоні й вологі сідниці.

Під дощем
з новим рухом все більшає пари.
Як ключем
швИдкий пульс відбиває удари.

Шум води
і крізь нього звучить насолода.
Лиш вони
і вода, в дУші тім, геть холодна.


Рецензии