Про матiр

Та єдина, особлива,
Що для кожного своя.
Поміж ребрами носила
Близько року немовля.

Зігрівала під серденьком.
Ночі спати не могла.
Ще тоді майбутня ненька
Від невзгод вас берегла.

Ще тоді ви з нею були -
Одне ціле: ти й вона.
Й скільки часу не минуло
Вас не тільки кров єдна.

Скільки років не здійснилось
Ви для неї лиш дитя.
Поміж ребрами носила
Близько року немовля.


Рецензии