Ще трохи далеко до здiйснення мрii

Ще трохи далеко до здійснення мрії.
Ще наче не встигло зігріти сонце.
Ще наче не все я в житті розумію,
Та віє вітер та стука в віконце.

Він той, що завжди нагадає про відчай,
Лиш сонцю під силу його проганяти.
Він будить в мені незначні протиріччя,
А ті, в свою чергу, саджають за ґрати.

А ґрати міцніють. Вони не пускають
До здійснення мрії. Все глибшають рови.
Як ті боягузи вони не тікають
І не відступають від ранньої змови.

Все дужче стискають. За ними я в'язень.
А я лиш хотіла дістатись до мрії...
А замість сиджу наче дурень чи блазень,
Чекаючи поки їх сонце зігріє.


Рецензии