Кропелька - перлiнка

             Замечательному человеку,
             Булычевой Е. П.,
             посвящается

У чароуным кубачку званочка
Сцiшылася кропелька - перлiнка.
Дыямантавая травеньская ночка
Наблiжаецца хвiлинка за хвiлiнкай.

Майскi ветрык ледзь калыша травы.
Выпiвае кветкавыя слезкi.
Ноч глядзiцца у чысты твар яскравы
Праз нябесна-сiнiя пялесткi.

-Не сумуй, мая цудоуная перлiнка!
Ноч кароткая, збiрайся у дарогу.
К сонейку  узнiмуцца  расiнкi,
Быццам душы к Божаму парогу...


Рецензии
Красиво написано, еще бы музыку написал кто-нибудь... Удачи.

Лариса Геращенко   22.04.2018 22:56     Заявить о нарушении
Спасибо! И правда, слышится мелодия с хрустальными перезвонами...

Марианна Светлана Гончарова   22.04.2018 23:13   Заявить о нарушении