Ще одна спроба

Ще одна спроба, останній раз –
Я відпускаю без зайвих образ…
Іди, залишай позаду мій світ!
Я більше не буду шукати твій слід.
Пробач, відпусти і, напевно, забудь –
Не згадуй ніколи закохану ту,
Яка за тобою сльози ховала,
Богу молилась – від зла зберігала…
Бережи його Боже! Я слів не збираю,
Все, що сказала – Тобі залишаю.
Візьми усі сльози, молитви розплав,
Даруй йому спокій, що в мене забрав.
Я хочу забути себе біля нього –
Оту боязливу, сумну і нервову,
Заплакані очі, і дикі думки,
Хворе тремтіння моєї руки…
Нехай це востаннє! Нехай він знайде,
Нарешті, для себе нову «фаберже»!
Забуде мій голос, адресу і руки –
Я більше не хочу в обійми отрути.
Ще одна спроба, останній раз –
Я відпускаю без зайвих образ…
Іди, залишай позаду мій світ!
Я більше не буду шукати твій слід.
11.02.2016


Рецензии