Ще крок

Ще крок,
Ще пів.
Що далі,
Безодня?
От воля
Господня!
Так треба?
Брак слів…

Ще рік,
Ще два…
Що далі,
Упасти?
Що це,
Мій фатум?
Віднині -
Навік?

Ну ще,
Ще раз!
Один
Останній.
Одне
Кохання,
Один
Екстаз!


Рецензии