Сузлэр белэн назладым...

Сузлэр белэн назладым ж,анын,ны.
Сузлэремне укып мине ан,ла.
Ботен булган байлык - шигырьлэрем.
Кубесенчэ син,а багышлана.

Ике телдэ хисемне ан,латам.
Йолдызларнын, ин, яктысы - ул син...
Гомерем буе сине мин сагынам.
Сизэсен,ме шуны? hич тэ белмим...


Рецензии