Мамам

Зі святом Мами, Мамочки, Бабусі !
Зі святом, справжні матері !
Зі святом, дорогі матусі !
І у житті із тисячі доріг,

Що нас уводить від рідного дому,
Що манить нас кудись далеко,
Одна дорога найрідніша -
Туди, де рідний той поріг,
Де матері нас принесла лелека)

Туди, де найдобріше серце !
Де найрідніші руки колихали по ночах.
де перші ми робили свої кроки.
Де сльози радощів у материнських тих очах...

До слів тих, що буває утішають,
І до очей, уміють лиш вони
по справжньому за нас радіти)
І для матусь своїх ми завжди будемо малими)
Для них - завжди ми тільки діти)))


Рецензии