Къезел

Чалахъ жемир,ни лагьайтlан,ви наз чlугун азаб я заз,
Ви назунал къугъвай са югъ,са уьмуьрдай гьисаб я заз.

Заз назариз хкуда на,рикlиквай,цацар,жуван,
Им я ви къаст-авач лугьуз гьикьван кlантlан на табя заз.

Назар гзафни заз ая-инжикли туш стlални зун,
Кеф чlурдайди,ви рикlевай а муркадин къаяб я,заз.

Эрк квачир са низ ятlан гудач хьи,мад назар вуна-
Гьар гъвечlи наз зи ашкъидиз,вуна гузвай,жаваб я заз.

Жедай кьадар чlуга кефер-авайникьван це заз назар,
Назар чlугуз,чан вугунар-кlанивалин запаб я,заз.

Гун паталди жазаяр заз,экъвез тахьуй чара рекьер,
Ви гъилевай зегьердини  шуьше,виртед са къаб я заз.

Вуч гьевес я Намиканди,чидач,амма завай хьайтlа,
Ахварани акун бес я,садра лугьуз,вун паб я заз.


Рецензии