Украинский Гарик 161

Український Ґарик 161

За мотивами І. Губермана

Взимку холодно, а влітку жарко.
Осінь і весна – перевдягання.
Береже Господь нас, тільки жалко –
Замалий цей термін зберігання.

   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии