вбили свято

Покидьки вбили свято
Просто щоб красти й красти
Палить у ватрі вату
Ватна приватна каста
Хтиві нащадки ситі
Впорядкували чергу
Щоб влаштувати діток
Десь поближче до верху
Десь до вогню поближче
Вічного і святого
Пазухою у бога
Звалище на горищі


Рецензии