Пишу листа

Я поцілую твої вуста,
Я поцілую твоє волосся... –
Моя це мрія ( пишу листа),
Як хочеться, щоб це збулося!

Не знаю часу, що мине
До тої зустрічі...Чи буде?
Життя моє поки сумне -
На самоті я серед будень!

Та і в свята завжди одна!..
Думки, думки... Веселять мрії:
Своєю стане чужина! -
Живу завжди я в цій надії.

Я вірю, милий, вірю в те,
Що наші долі все ж зіллються,
Хоч у волосся сніг мете...
Вуста до тебе доторкнуться!
      08.05.2016


Рецензии