Паве..

Скажи мені паве що тобі сниться?
скажи мені любий як тобі спиться?
Чому забуваешь? Чому відлітаешь?, надій
не лишаешь знов відлітаеш...
Вже відлік пішов, на часі години
минають.. А ти все мовчишь мое сонце
ласкаве, скажи мені паве чому я кохаю?
Як жити на світі коли в мене рани?, коли ти
нікому крім мами не треба, скажи мені
паве мабуть так і треба...
P.S OTAKOV


Рецензии