Не залишайте Украину

Не залишайте Україну,
Ви будьте з нею назавжди
Будьте від малу й до загину.
Не покидайте ці сади.

Вишневу, рясну і червону,
Немов намиста вогоньки,
Любіть від Бугу і до Дону,
І будьте з нею навіки!

«Не залишай мене ніколи -
Благають Вас її вуста,
Ти бережи ці видноколи –
Хай буде в сердці доброта.

Молись зі мною щохвилини,
Працюй завжди, і бережи
Ти свою неньку – Україну,
На користь їй завжди служи!»
               
.2016


Рецензии