О, хур улкам кушлари, сайранг!

О,хур улкам кушлари, сайранг!
Оламда тенгсиз куйингиз-тор!
Юрт мадхин кушиб кукда яйранг!
Сиздан жарангли кайси куш бор?

О, борми, сиз, биздан бахтлирок?
Иродали,кучли ахдлирок?
Куллаб турса,илохиет

Ким биздан забардаст,тахтлирок?
Кимнинг бахт нашьаси тотлирок?
Узбек-да,бакувват миллат!
    ***


Рецензии