Чудернацька чудосiя

- Закохались любий друже?
- Так. я дійсно. до нестями
- Хто прекрасна тая  пані?
- чудернацька, смішно–дивна
- «Чудернацька чудосія»!
  пошепки я вам секрет
- розкажіть мені про неї
- коли ласочка авжеж?

- Як я зможу описати
  ті смарагдовії струни
  що від неї гордо линуть
  полоняють очі сяйвом
  що не бачили довіку
  ріки, гори та долини
  ніжної такої сили
  що спроможна обернути
  довкола земної кулі
  за хвилину. ні за мить.
  Як подивиться на мене
  виростають ніби крила
  зірки в небі стають ближче
  зорепадом поцілунків
  на довколишніх сміються
  л’ються із її очей

- це вона вам обіцяла?

- ні я бачив сам, та знаю…
  що ніколи, що довіку
  не знайду красу такую
  ні на дні річок глибоких
  ні в чудесах полонини
  в раменах одвічних сили
  теж ніколи не знайду

- я радію за вас друже
- що ви дійсно закохались
- тепер зможете ви щастя
- в цьому світі віднайти!

- Не радійте люба пані

 (буде все це дуже складно
                вам почути та сприйняти)

Бо кохання – то є Ви.


Рецензии
авжеж я сможу описати
хвилину милую смарагд
хвилину я тэбэ не знати
теперь вже тысячный гарант

Михаил Лето 43   27.11.2016 23:02     Заявить о нарушении
краса - страшна сила.)

Елена Ясковец   28.11.2016 00:03   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.