Kwietniowy snieg we Lwowie Istny cud

Миклош Форма

У Львовi снiг - на квiтень... Красота...

У Львові сніг – на квітень... Красота...
Що Бог у квітні каже білим снігом?
Чи снігом хтось із янголів інтригу
за спиною у Бога запліта?

І білим по зеленому – в траву.
І білим ще по білому – на квіти.
Себе й без того нікуди подіти,
а тут ще й сніг, хоча я сонце зву...

У Львові – сніг… І тисячі думок –
як до любові віднайти дорогу –
летять згори, з небес... Бо все – од Бога...
І вічний Львів... І снігу чистий крок...

http://www.stihi.ru/2016/04/25/4827



KWIETNIOWY SNIEG WE LWOWIE…ISTNY CUD…

Kwietniowy snieg we Lwowie…Istny cud…
Co mowi Bog zsylajac snieg wiosenny?
Czy moze aniol sprawil to podstepny,
Zachcialo mu sie nagle spiski knuc?

I biela sie pokrywa zielen traw,
I kwiaty biale- w nowej tona bieli.
Ze soba dojsc do ladu bysmy chcieli,
A tutaj snieg zakloca obrot spraw…

We Lwowie snieg…I milion leci trosk-
Jaka prowadzi do milosci droga-
Dar niebios…W koncu wszystko jest od Boga…
I wieczny Lwow…I sniegu czysty krok.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.