Вяца аре фолос

Че й-а спус дорул,
Че мь-а скрис домнул,
Ну тай ку топорул,
Пьерд тот май дес сомнул.

Дакэ м-а ындрэжит
Муза ануме пе мине,
Дин суфлетул рэсколит
Мь-ай каут клипе сенине.

Дакэ ми-й дат аич,
Фрунза сэ-мь скутур.
Аскулт ноаптя пе ликуричий,
Зиуа дескид картя дурэ.

Стрынг де пе друмурь
Кыте-о тайнэ гынд уйтатэ...
Ши дин амецитоаре фумурь
Се наште поезия куратэ.

Капэт супэрэрий ынтре ной
Аш вря сэ пун,
Сэ се-нылняскэ ачей дой,
Сэ се-аудэ гласул де алун...

Мь-е скрис сэ фиу
О пикэтурэ ын маре-
Сетя-й потолеште челуй виу,
Ынсямнэ кэ вяца-мь фолос аре!


Рецензии