Итак, у в нас ужэ всэ хвайно ж

И есця навыць, нават банкинг!
Ну, шо вы! Можна вж прам расслабигц.
А ны хатыш щелбан с шисць?

Дэсь так за мисяць мы влезаем
Ув ВВВ такы от гарны ж.
Ага. Так ты задав нам гарныць?
Ну, зарыкы. Зобачым.

И, го!.. канечна. Всэ шыкарно.
Ни вам эмэйлык дажый ваш жэ ш.
А тем боль ваш паролык, гой!
Пошов бык ты тудой!

Ну, как жэ. Всэ идэ, как нада.
По чыслам жэ. Хэ-хэ! Ты глянь но!
От ек 4 нема щэ,
Куда ты йидыш ф щэль.

И потому вжэ мы потилы!
И екся-какся щось вжэ й вбылы.
Ну, проплатыф за телик-хон.
Да и одразу ж фсё.

Ну, скажым, дэ вж твуй иньТирНет?
Эгэ! Да нет. Росейск.
А шэ шо тамо злева прэ.
Да так, щось в лес.

Даж договор ны знайиш, дед!
А то хатыш шось бильш.
Ну, какось-якось за вэсь дэнь
Убылы й тэе нымотьте.

Тыпэр зосталось що. Алэ.
Оно вж Росийцы рэ.
От тут-то ты й уфжэ й найдэш
Сфий баник с картко в чэрть.

Тут жэ ж валюто пахнэ, пехт.
Так шо давай ищэ
Нам отщыкны рублёф так з двесть.
Ну, да. З нулямы не.

Бо новшу картку трэ щ тибе зь.
Отдельный щот с тэдэ К.
А после щэ що увэрзэ
Табе жыдовыч мень.

В нас лёхко тратыты свое.
От шоб тоби якый хто биб!
Го! Атворы-к кышэнь поглыбш!
Мо, Фэдорко й сунь буц.

Старый пынёк! Шо ты тут роб-ш!
Иды липш спы!
А то дамо
Уж рышытко.
Иш, славы хочэ Кось!

Чы мы но хочм, шоб больш
Узнав хто добрых слов?
Бо хто дэ вида-т, шо й в Яновы
Е нейка гыньша мова?

Да! Бучий вздыймыш в рожый…
Роскол! Откол!
Долой хохлов!
Мы ж вжэ давно Сашко. Са й Шклов ж.

... а шас проверм изобраЖэнь.
Ек там вам на 12 з 9?


Рецензии