Мо, тво, нашi

Все сильніше я грузну в тобі
Твої очі - сипучі піски
Мої.

Твої руки - страшніше змії
Сковують рухи хоробрі
Тоді
Як намагаюсь подалі втікти
Врятуватись від долі
Коли
Розумію без тебе не зможу
В житті.

Я вже влипла
Закохалась по вуха
Бо знайшла того, хто послуха
Пісні
Моєї душі і тіла.

Знайшла я те, що хотіла
Крила.
І тоді полетіла
Туди
Де зустріла тебе восени.

Раннім вечором
Пізнім ранком
Зустрічали з тобою світанки
Наші
Стали вони.
Не мої, не твої.


Рецензии