Тримай мо руки

Тримай мої руки, тримай так міцно, як тільки можеш.
але тільки до тих пір, доки ти сам того точно хочеш.
якщо навіть на секунду думка промайне чи воно тобі треба...
відпусти, відпусти і я сама піду від тебе.

бо не треба ні мені, ні тобі тої мороки,
не треба дарма марнувати на мене свої роки,
робити якісь спроби і кроки,
якщо того бажання дійсно немає.
якщо хтось інший тебе-мене чекає.

не думай про той біль, який буде у серці
він пройде, як і все інше, він переживеться.
напевно.
здається.
а ні, то байдуже, що не минеться.
я звикну.
я сильна.
я зможу.
я знаю.

рано чи пізно, себе переконаю.


Рецензии