I вiдбувався дощ

І відбувався дощ,
І я була у ньому…
Вода воліла прощ
Повз сльози і повз втому…

І відбувався дощ,
Як Радість і як Диво…
І наскрізь світ промок,
І я у нім – щаслива…

І відбувався дощ…
Сміялися хвилини…
Летіли краплі сторч,
Дзвінкі, веселі, вільні…

І відбувався дощ,
Я танцювала в ньому…
Єднання відбулось,
Без блискавиць і грому…

04.05.2016


Рецензии