Весна в тоб

Весна в тобі, в твох надіях,
Весна, то світлі, дивані мріі,
То почуття де ти володар,
Любить життя, то є той дар.
І не очікувать - давать!
Любов безмежну дарувать,
І буть закоханим до віку,
Вміти щоденно пробачать.
Недосконалий світ, то ж ми,
Навчаючись, берем взайми,
Щоб після щедро дарувати,
І ту любов в душі тримати.
Скажи "кохана", тільки щиро,
Відлунням відповідь летить,
Кохання серце розтопило,
То є весни жадана мить!


Рецензии