Памяти родных и близких

Сьогодні згадаємо рідних…
Згадаємо наших батьків.
Згадаєм їх слово і діло -
Та скільки минуло років...

І скільки, минуло тих митей.
І скільки було в їх житті…
І скільки не встигли зробити…
Подякуєм їх доброті.

Подякуєм, тим що на небі !
Подякуєм їм за любов !
Подякуєм вам, що ви з нами !
У снах і в думках знов і знов...

Згадаємо все що минуло,
Прощення попросим у них.
Попросим – не сердитись, любі,
У буднях своїх суєтних

Згадаємо рідних і близьких,
Згадаємо наших батьків.
Задаєм їх слово і діло,
Та скільки минуло років...


Рецензии