Злети

Народилась дівчинка маленька.
Поетеса здоровенна.
Вона з лона матері складала
Про усе, що бачила у мами.

Підросла ця дівчина
І стала у садочок завітала.
Там у думках все складала,
Рифму всю і переклала.

Ось і школа наступила
І писать уже навчила.
То зявився зошит пропис,
де і були перші крила.

Потім далі поступила,
Непоняття життя успіла,
Закинути цю справу,
Бо нетямила життями.

Ось у дівчинки все склалось,
То й всі думки знову склались.
Почалися перші злети.
На карачках, як і в тебе.

Потім думки линуть-линуть,
Наче хтось ворушить зливу.
Не вспіваєш написати,
Як вони вперед погнали.

Як же ж гарно це робити,
Написати і зробити.
Відпочинеш ти душею
і знову в нову хвилю.


Рецензии