Розгадана стежинка

У нові нерозгадані ще дні
Сміливо босоніж, й не треба страху
Твій настрій не розплещеться в душі
То просто дощ, вода що пада з даху

Не за мене тримайся, ... за небо
За квіти і нову весну
Хай буде твоє серце завжди тепле
Й любило щастя лиш тебе одну

Птахи про нас пісні розповідали
Про те кохання всім цікаво знати
Вузлом один одного пов'язали
Не міг нас щоб ніхто вже розв'язати.

А доля наша стала нам приданим
Хай руки за спиною в ланцюгах
Любов себе закутала в тумани
Та в серці без бур'яну наший шлях...


Рецензии