Шедевр

Мої вірші не лайкає Facbook;
Ні «друзі», ні «у групі», ні «публічно».
Напевно їм не вистачає букв,
Чи може вiрш у мене пересічний.
А я,неначе тіло, стриптизерка,
Оголюю свій поетичний нерв
І в соцмережу, крізь прикриту дверку,
Проштовхую свій черговий шедевр.
Я звісно дуже добре розумію,
Де зараз Гете, Байрон і РембО.
Вони так точно лайкнути б зуміли,
Для них це точно було б «неслабО»
Степан Руданський точно би поширив,
А в друзі запросив би наш Тарас,
Аня Ахматова була б не дуже щира,
Якби мені не натиснУла «клас».
От тільки сецмережа в них «по круче»
І називається по іншому «Toj svit».
Ще Цадік Нахман сотворив блискуче,
А Цукербергу передав привіт;)


Рецензии