Завтра буде завтра

Перестати думати, що далі,
Досить забігати наперед.
Будуть завтра докори реалій
Чи емоцій позитивних злет?
Все, що буде завтра - то є завтра,
Ти сьогодні жити не спіши.
Що твоє - буде твоїм, це правда,
Не приймай все близько до душі.
Все, що треба, ти у собі мала,
Там і щастя, й спокій, і тепло.
Просто це не з тими розкривала,
І тепер розбите серце, наче скло.
Завтра стане краще, обіцяю.
Завтра вже тобі не заболить.
Той, що треба, прийде з теплим чаєм,
Почекай та збережи цю мить.
11.04.2016


Рецензии