Мабуть так

Мабуть так і є … що сила лише в коханні,
Мабуть так і є … що віра це міра остання.
Мабуть так і є ... в надіях лише розквітну,
Мабуть так і є … що мрія до дій привітна.
Мабуть так і є … що в радості я світлію,
Мабуть так і є … що жити це все, що я вмію.


Рецензии