Моя попытка номер два

Мокрі ноги, вітер в спину
куди я пру в лиху годину?
Зайшли в магаз купить ковбас,
дисконт у зуби - на тобі враз!
Лотос, єва, ще ларьок - я гуляю,
з бабами колготки вибираю.
Про сорок ден я вже все знаю,
а почом мої носки - не пам'ятаю.
Урешт автобус спрінтер сорок третій
дівчат повіз на третій шевчік.
Стою на зупинці та й думку гадаю
шо я тут роблю, чому не взлітаю?
А потім я сплю в пісят п'ятій маршутці,
година, ще трохи - і я у порядці!
Салат, вермішелька і чаю півлітри,
Не спиться мені, бо в мене чортів англійський.

20.4.2016


Рецензии