Життя

То правда є, а в тім життя,
В тюльпанах, в інших квітах,
Щоб не пішло у небуття,
а дарувало літо.
Кущі, дерева, світ тварин,
Це щедрий нам дарунок,
А їх життя, - життя годин!
То Божий поцілунок.
Цінуймо ту живу красу,
Де подих весни, літа,
І радість я в собі несу,
Яку дарують квіти!


Рецензии